Anlitade av företag i Luleå i 30 år

Lokala proffs på VVS

Björsby Rör är ett team av yrkesproffs med lång erfarenhet och kunskap inom VVS och värmepumpar i Luleå.

Vi har erfarenhet av att arbeta med både stora och små entreprenadarbeten under beställare som ställer stora krav på att leverantörer är självgående, tar egna initiativ och löser problem, samt håller deadline.

När du anlitar oss är du säker på att allt arbete utförs på ett fackmannamässigt sätt, av montörer certifierade i enlighet med Säker Vatten – ett regelverk framtaget för VVS-branschen, av VVS-branschen. Det finns en anledning till att företag i Luleå har anlitat oss i snart 30 år. Vill du veta mer om hur vi kan säkerställa att ditt projekt blir klart i tid under budget och enligt utsatt tid? Kontakta oss.

Service & underhåll

Vi hjälper bostadsrättsföreningar och förvaltare med service samt underhåll med allt som rör VVS-installationer. Genom samarbetspartners erbjuder vi även komplett service inom el och ventilation. Ni får alltid en kostnadsfri offert över de tjänster som behövs. Vi kan även reparera och byta ex. blandare, toalettstolar, tvättställ, duschkabiner samt skorstenar & kamingångar.

Kundtjänst

Ring (0920 – 999 88) eller maila våra duktiga medarbetare i kundtjänst. De kan svara på frågor och boka möten med en säljare eller tekniker. De har tillgång till hela vårt sortiment och kan guida dig rätt om du behöver en reservdel eller något annat.

 

BEGÄR OFFERT
1452946736886-002