Om oss

Om oss

Björsby Rör är ett team av yrkesproffs med lång erfarenhet och kunskap inom VVS och värmepumpar i Luleå.

Att välja rätt värmepump kan bli ditt livs bästa affär. Kom förbi oss i Luleå eller ring oss för ett första möte. Vår personal är kunnig och har lång erfarenhet av värmesystem.

Vår servicepersonal är alla duktiga och sätter dig som kund i första rum. Vår målsättning är att ha många nöjda kunder. Vi vet hur viktigt det är att ha en pålitlig värmeinstallation som fungerar och som sänker driftskostnaden. Vi vet också att du som kund värdesätter snabb och bra service till rätt pris. Allt det kan vi erbjuda. Vi har långa garantier både på produkter och på installationsarbetet, allt för att du ska känna trygg med ditt val.

Rådgivning

När du som kund behöver rådgivning och hjälp är det viktigt att du får kontakt med en seriös och kunnig säljare. Som kund har du många frågor och funderingar som vi hjälper dig med. Hos oss behöver du inte vara rädd för att få en produkt som inte passar dig. Vi ger dig rätt vägledning och våra priser är bland de bästa i branschen.

Kundtjänst

Ring (0920 – 999 88) eller maila våra duktiga medarbetare i kundtjänst. De kan svara på frågor och boka möten med en säljare eller tekniker. De har tillgång till hela vårt sortiment och kan guida dig rätt om du behöver en reservdel eller något annat.

 

BEGÄR OFFERT
cosmo_1147_staal_2-copy