Badrumsrenovering – renovera ditt badrum med oss!

Renoveringar Badrum med Björsby Rör AB

Du kan även anlita oss vid er badrumsrenovering eller ombyggnad, vi är företag med tillräckliga resurser för att genomföra projektet snabbt och med hög kvalitet.
En badrumsrenovering är såklart en ganska stor investering för de allra flesta, och för många kan det också upplevas som det mest komplicerade området vid en renovering eller nybyggnation. Felaktigt utförda jobb kan bli oerhört kostsamma. Ingrepp i Våtrum har därför av naturliga skäl ett omfattande regelverk att luta sig mot för att garantera konsumenter en långsiktigt trygg lösning, så anlita en fackman för din badrumsrenovering. Att renovera sitt badrum handlar ju inte bara om att sätta nytt kakel.

Vi hjälper dig genom hela processen, från planering tills det att du kan ta din första dusch i ditt nya badrum.

Du kan kontakta oss för råd och tips och såklart en kostnadsfri offert!

svedberg-badrum

Garantier

Vi lämnar alltid garanti på alla våra arbeten. Det gör att du som kund helt kan lita på att jobbet blir väl utfört. Vi är stolta och glada över att så många av våra kunder är återkommande, det ser vi som ett tecken på att vår arbetsgaranti har gett intryck.

Vi lämnar även långa och detaljerade garantier på alla pumpar och växlar. Utöver det har vi dessutom garantier på de flesta reservdelar. Spara kvitton och garantisedlar så att du har dem till hands om det skulle behövas.

 

BEGÄR OFFERT
sid-slider-2
20170119_172018
20170119_171936
20170119_171928