GOLVVÄRMEINSTALLATIONER

Vattenburen golvvärme

Vi är experter på vattenburen golvvärme och vårt golvvärmesystem är ett av marknadens mest lättinstallerade. Med vårt breda golvvärmesortiment kan vi erbjuda dig en trygg och effektiv lösning oavsett hustyp, storlek, underlag och värmekälla.

Om golvvärme

Vattenburen golvvärme är ett komplett värmesystem som ofta ersätter exempelvis vanliga väggmonterade radiatorer.

Vattenburen golvvärme ger inte bara komforten av ett varmt golv, utan värmer upp hela rummet på ett behagligt sätt. Golvvärme innebär med rätt förutsättningar en effektiv energianvändning.

Komforten är en upplevelse. Det är hemtrevligt och mysigt att gå på ett varmt golv.

golvvaermefoerdelare-detalj_ttweb_largest

Flera fördelar med golvvärme

  • Golvvärme motverkar kallras

  • Mindre damm. Golvvärme frigör mindre damm än vanliga element & man slipper dammsamlare på väggen.

  • Golvvärme fungerar bra under alla typer av golv

  • Golvvärme passar bra tillsammans med energisnåla värmekällor som värmepump, pelletspanna och solvärme eller en kombination av dessa.

Garantier

Vi lämnar alltid garanti på alla våra arbeten. Det gör att du som kund helt kan lita på att jobbet blir väl utfört. Vi är stolta och glada över att så många av våra kunder är återkommande, det ser vi som ett tecken på att vår arbetsgaranti har gett intryck.

Vi lämnar även långa och detaljerade garantier på alla pumpar och växlar. Utöver det har vi dessutom garantier på de flesta reservdelar. Spara kvitton och garantisedlar så att du har dem till hands om det skulle behövas.

 

BEGÄR OFFERT
mido-fedsten-miljoe