Solfångare - skaffa framtidens energikälla idag

Solfångare - en ekonomiska fördel

En solvärmeanläggning minskar ditt behov av köpt energi och sänker energikostnaden oavsett om du använder el, olja eller biobränsle. Solvärmekostnaden påverkas inte av energipriserna och när anläggningen är avbetalad är solvärmen i princip gratis. Med ett bra system som möjliggör avskrivningstider på upp till tjugo år blir det lönsamt med solvärme, men i de flesta fall kan man räkna med mycket kortare avskrivningstid.
Miljövänligt

Genom att välja solenergi gör du ett aktivt val att bidra till en mer hållbar framtid! Det är ett naturligt och miljövänligt sätt att utvinna värme och elektricitet från en kraft som lyser flera dagar om året, helt gratis. Solfångare kräver inget bränsle och skapar inga biprodukter som utsläpp, ljud eller lukter.

Kräver inget underhåll

Solfångarna kräver minimalt underhåll när de är på plats. Ett solcellssystem består av stora paneler som inte kräver något specifikt underhåll eller kan gå sönder. Det är ett enkelt och miljövänligt sätt att producera el och använda sig av naturens egna kraft.

Vill du installera solceller på ditt tak? Kontakta oss för hjälp och förslag på vad som passar just ditt boende.

ylrvkbt0zoa-grzegorz-mleczek

Fördelar med en solfångare

  • En oändliga energikälla

  • Framtidens energival

  • Solfångare är den moderna och miljövänliga lösningen

Garantier

Vi lämnar alltid garanti på alla våra arbeten. Det gör att du som kund helt kan lita på att jobbet blir väl utfört. Vi är stolta och glada över att så många av våra kunder är återkommande, det ser vi som ett tecken på att vår arbetsgaranti har gett intryck.

Vi lämnar även långa och detaljerade garantier på alla pumpar och växlar. Utöver det har vi dessutom garantier på de flesta reservdelar. Spara kvitton och garantisedlar så att du har dem till hands om det skulle behövas.

 

BEGÄR OFFERT
mido-fedsten-miljoe