Värmepumpar & Bergvärmepumpar – För ekonomin och miljön

Installation och service av Värmepumpar

Beroende på egenskaper kan en värmepump användas som hemmets huvud- eller tilläggsvärmekälla. Värmepumpens värmekälla inverkar på dess egenskaper och bostadens värmedistributionsmetod, av vilka de vanligaste är vattenburen centralvärme och luftuppvärmning i kombination med värmepump. De vanligaste värmekällorna är berggrund, vattendrag, uteluft och frånluft från byggnadens luftkonditioneringssystem.

Vi på Björsby Rör i Luleå utför installationer och service av värmepumpar.
Vi har ett brett urval av värmepumpar för hus, villa, fritidshus och lägenheter att välja bland och anpassar värmepumpen efter förutsättningar och behov.

Det finns olika typer av värmepumpar, som exempelvis

  • Begvärmepumpar

  • Luftvärmepumpar

  • Frånluftsvärmepumpar

Vi går tillsammans igenom vilken typ av värmepump som passar dig och gör en tidplan för installationen.
Vi räknar även ut en energideklaration till dig där du ser hur stor förbrukningen blir. Förbrukningen är ungefärlig men det resulterar alltid i en ekonomisk vinst för dig som beställare.

Vårt marknadsområde är Luleå, Piteå, Boden och Älvsbyn

viessmann

Garantier

Vi lämnar alltid garanti på alla våra arbeten. Det gör att du som kund helt kan lita på att jobbet blir väl utfört. Vi är stolta och glada över att så många av våra kunder är återkommande, det ser vi som ett tecken på att vår arbetsgaranti har gett intryck.

Vi lämnar även långa och detaljerade garantier på alla pumpar och växlar. Utöver det har vi dessutom garantier på de flesta reservdelar. Spara kvitton och garantisedlar så att du har dem till hands om det skulle behövas.

 

BEGÄR OFFERT
photo-1454988501794-2992f706932e