VVS-installationer

VVS installation, service, underhåll och reparationer

Vänd dig med förtroende till oss så sköter vi din VVS service, underhåll och eventuella reparationer.
Med många av våra kunder har vi en lång och gedigen relation. Ett långvarigt samarbete med våra kunder är ett gott betyg och visar att våra ledord kunskap, service och kvalitet gett resultat.
Samarbete under längre tid leder till god kunskap om fastighetens installationer som gör att service och reparationer kan utföras snabbt och effektivt!

natur009

Installation och underhåll av Vattenledningar

Vi drar nya rör eller gör ändringar och reparationer av vattenledningar i hus, villor, fritidshus och lägenheter. Vi utför även stambyten samt drar nya kall- och varmvattenrör till kök, badrum eller tvättstuga.
Kontakta oss så löser vi dina problem.

 

BEGÄR OFFERT
photo-1454988501794-2992f706932e

Installation & underhåll av Avloppsledningar

Vi utför läggningar och ändringar, reparationer av avloppsrör och brunnar inomhus eller utomhus samt uppdrag runt spill- och dagvattenledningar utomhus.

photo-1457203112846-f9f76625f7c4

Installation och underhåll av Värme

Vi utför värmeinstallationer i samband med nybyggnad, renovering, reparationer och underhåll. Vi installerar, underhåller och reparerar uppvärmningssystem – från panna, värmeväxlare och värmepump till radiatorer, konvektorer och golvvärme. Vi använder oss endast av erkänt högkvalitativa märken såsom Veissmann och Bosch. Då vet du som kund att du har produkter med högsta kvalitet med lång livslängd installerad.

viessmann

Kök, Badrum och våtutrymmen

Vi utför läggningar och ändringar, reparationer av avloppsrör och brunnar inomhus eller utomhus samt uppdrag runt spill- och dagvattenledningar utomhus.

 

BEGÄR OFFERT
kitchen-1224845_1280

Nyanläggning och Ombyggnad

Vi hjälper dig med alla tjänster inom värme, vatten och sanitet (VVS). Stora arbeten såväl som små. Vår målsättning är alltid att all installation och service ska utföras så att kunden vill fortsätta att anlita oss.

cosmo_1147_sort-miljoe

Garantier

Vi lämnar alltid garanti på alla våra arbeten. Det gör att du som kund helt kan lita på att jobbet blir väl utfört. Vi är stolta och glada över att så många av våra kunder är återkommande, det ser vi som ett tecken på att vår arbetsgaranti har gett intryck.

Vi lämnar även långa och detaljerade garantier på alla pumpar och växlar. Utöver det har vi dessutom garantier på de flesta reservdelar. Spara kvitton och garantisedlar så att du har dem till hands om det skulle behövas.

 

BEGÄR OFFERT
photo-1418754356805-b89082b6965e